Tuhkaluukut

Kotimainen tuhkaluukku kestää katseita ja kulutusta

Tapani Puosi Oy valmistaa kestävät ja näyttävät tuhkaluukut monenmalliseen tulipesään. Jos valmismallistomme tuhkaluukku ei jostain syystä sovellu tarpeisiisi, voimme tarvittaessa valmistaa juuri sellaisen toteutuksen kuin haluat yksilöllisenä työnä. Luukkuja on saatavilla erivärisinä ja räätälöityinä toiveidesi mukaisesti. Tuhkaluukku voi myös olla erivärinen kuin muut osat, jolloin se tuo takkaan yksilöllistä särmää!

Pieniä harkittuja yksityiskohtia

Tuhkanpesänluukun oven vedonsäätö helpottaa sopivan vedon löytymisessä. Tämä malli onkin huomattavasti mukavampi käytössä kuin tiivis luukku, jossa vedonsäätö tapahtuisi koko luukun voimalla. Siisti toteutus pitää myös tuhkat tallessa eikä turhaan karistele tuhkaluukun sisältöä lattialle tai tilaan leijailemaan. Kun tuhkaluukkuun yhdistetään vielä irtolaatikko, on luukun tyhjentäminen niin vaivatonta kuin vain voi olla.

Laaja valikoima erilaisia värivaihtoehtoja varmistaa, että tuhkaluukku sopii mainiosti yhteen takan tyylin sekä tilan muiden sisustusmateriaalien kanssa.

Tilaa tuhkaluukku mittatilaustyönä

Panostamme laatuun ja räätälöityyn palveluun myös tuhkaluukkujen osalta, joten meiltä saat tuhkaluukut tarvittaessa mittatilauksena. Ja vaikka tuhkaluukku tehtäisiinkin mittatilauksena, olemme pyrkineet siihen, että hinta ei huimaisi tässäkään toteutusmallissa. Lähetämme niin standardi-tuhkaluukut kuin mittatilauksena tehdyt tuhkaluukut nopeilla toimituksilla koko maahan. Kotimainen laatutuote kestää kulutusta ja katseita.