Kauniita ja kestäviä takkaluukkuja suomalaisena laatutyönä

Tapani Puosi Oy:n takkaluukut sekä muut takkatuotteet valmistetaan alusta loppuun saakka Suomessa, suomalaisiin raaka-aineisiin panostaen. Näin voimme taata asiakkaillemme mahdollisimman laadukkaan lopputuloksen – näyttävän takkaluukun, joka kestää katsetta ja aikaa.

Tyylikästä, turvallista ja ekologista

Takkaluukku ei ole vain sisustuselementti, vaan myös turvallisuustuote, joka lisää takan käyttöturvallisuutta ja -mukavuutta. Laadukas takkaluukku parantaa myös takan lämmitysominaisuuksia: luukku tehostaa palotapahtumaa, jolloin takka lämmittää enemmän. Tällöin puuta kuluu vähemmän ja lämpöä syntyy huomattavasti enemmän kuin avotakassa, joka myös päästää liikaa huoneilmaa piippuun. Takkaluukku on siis taloudellinen ja ekologinen valinta!

Takkaluukkuja uusiin ja vanhoihin takkoihin

Takkaluukkumme voidaan asentaa sekä takan muurauksen yhteydessä että jälkikäteen. Laaja väri- ja mallivalikoimamme tarjoaa vaihtoehtoja messingistä mattakromiin, selkeälinjaisista koristeellisiin. Mikäli valmiista valikoimastamme ei löydy sopivaa takkaluukkua, valmistamme luukun mittatilaustyönä tulisijan ehdoilla – siksi saatkin meiltä takkaluukkuja kaikenlaisiin takkoihin ja tulisijoihin!


Tapani Puosi Oy:n takkaluukut ja takkatarvikkeet ovat suunniteltu ja valmistettu Suomessa ja suomalaisella työllä, laadusta tinkimättä.

Tapani Puosi Oy fireplace doors and fireplace accessories are designed and manufactured in Finland and with Finnish craftsmanship, without compromising quality.


Ota yhteyttä, palvelemme mielellämme!