Takan luukut kotimaisena käsityönä

Kauniit ja kestävät takan luukut suomalaisena laatutyönä

Tapani Puosi Oy:n laadukkaat takan luukut sekä muut takkatuotteet valmistetaan alusta loppuun saakka Suomessa, suomalaisiin raaka-aineisiin panostaen. Näin voimme taata asiakkaillemme mahdollisimman laadukkaan lopputuloksen – näyttävät takan luukut, jotka kestävät katsetta ja aikaa.

Tyylikästä, turvallista ja ekologista

Takan luukut eivät ole vain sisustuselementtejä. Kyseessä on myös turvallisuustuote, joka lisää takan käyttöturvallisuutta ja -mukavuutta. Laadukkaat luukut parantavat myös takan lämmitysominaisuuksia: luukku tehostaa palotapahtumaa, jolloin takka lämmittää enemmän. Tällöin puuta kuluu vähemmän ja lämpöä syntyy huomattavasti enemmän kuin avotakassa, joka myös päästää liikaa huoneilmaa piippuun. Kyseessä on siis taloudellinen ja ekologinen valinta!

Takan luukkuja uusiin ja vanhoihin takkoihin

Luukkumme voidaan asentaa sekä takan muurauksen yhteydessä että jälkikäteen. Laaja väri- ja mallivalikoimamme tarjoaa vaihtoehtoja messingistä mattakromiin, selkeälinjaisista koristeellisiin. Mikäli valmiista valikoimastamme ei löydy sopivia takan luukkuja, valmistamme luukun mittatilaustyönä tulisijan ehdoilla – siksi saatkin meiltä luukkuja kaikenlaisiin takkoihin ja tulisijoihin.

Tapani Puosi Oy:n takan luukut ja muut takkatarvikkeet on suunniteltu ja valmistettu Suomessa ja suomalaisella työllä, laadusta tinkimättä.

Tapani Puosi Oy fireplace doors and fireplace accessories are designed and manufactured in Finland and with Finnish craftsmanship, without compromising quality.

Ota yhteyttä, palvelemme mielellämme!